Avion Niš Frankfurt Han najjeftinije

Poštovani zanima me avion Niš Frankfurt Han najjeftinije za putovanje krajem jula. Koja je cena i kada leti avion. Hvala. Jelica Bugarčić, Prokuplje

Posetilac: Jelica Bugarčić, Prokuplje
Datum: 28.05.2019
Grupa: Avio karte

Avion Niš Frankfurt Han najjeftinije

Poštovana gospođo Bugarčić,

Kompanija Air Serbia konačno počinje da leti na liniji avion Niš Frankfurt Han najjeftinije od 17.07.2019. godine u oba pravca! Letovi na liniji avion Niš Frankfurt Han najjeftinije će se u julu po sadašnjem redu letenja (koji je podložan promenama) obavljati sredom i petkom u oba pravca. Od avgusta će se letovi na liniji avion Niš Frankfurt Han najjeftinije po redu letenja koji je takođe podložan promenama, obavljati sredom i nedeljom u oba pravca. Što se tiče cene avionske karte za avion Niš Frankfurt Han najjeftinije povratne avionske karte se mogu kupiti po ceni OD 96 EUR po putniku sa plaćenim svim taksama i uključenim samo ručnim prtljagom. Da biste dobili tačnu cenu avionske karte za avion Niš Frankfurt Han najjeftinije možete nam mailom poslati datume putovanja ili nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam Srećan i udoban put na liniji Niš-Frankfurt-Niš!

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Nemačku

Za svako putovanje pa tako i za putovanje na liniji avion Niš Frankfurt Han najjeftinije našim putnicima preporučujemo da za sebe i saputnike obezbede putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete obezbediti na OVOM LINKU.

Rezervacija i kupovina avionskih karata Niš-Frankfurt-Niš

Avio karte možete rezervisati:

1.Online na našem sajtu ukucavajući datume putovanja i destinaciju

2. Pozivajući naš call centar 

011/32-23-111

 062/288-110

3. Slanjem emaila na office@jeftineaviokarte.rs

Ukoliko prvi put kupujete avio kartu online, a potrebna Vam je mala pomoć, pogledajte stranicu:

Kako da rezervišem avio kartu?

Na našem sajtu možete uraditi pretragu i rezervaciju i hotelskog smeštaja. Preporučujemo Vam da kupite putno zdravstveno osiguranje. Više možete pročitati na stranici Putno osuguranje.

Najjeftinija mesta na letu su ograničena i zavise od raspoloživosti na relevantnim buking klasama. Cene su informativnog karaktera, svaka avio kompanija zadržava pravo promene cena.

Sve promocije u vezi letova možete pratiti na našim  Facebook i Twitter stranama.


Rezervacija hotelskog smeštaja u Frankfurtu

Rezervaciju hotela možete izvršiti na: